Martin Vardanyan is de verstigingsmanager van Intro Vloerencentrum Roermond

Intro Vloerencentrum, uw specialist in grindvloeren en traprenovaties, is binnenkort ook te vinden in Midden- Limburg. In Roermond openen wij op 17 februari een mooie showroom aan de Willem 2 Singel.

Martin is voor ons geen onbekende, hij werkt reeds 6 jaar bij Intro Vloerencentrum Nederland. Hij gaat nu zijn vleugels uitslaan in een gave eigen vestiging en neemt zijn jarenlange kennis over grindsoorten, vloerverwarming, gietvloeren, betonlook vloeren en traprenovaties mee.

In Roermond komt een luxe showroom waar u de sfeer kunt proeven van een grindvloer, gietvloer en een beton look vloer of wandafwerking. U vindt bij ons enkele staaltjes vakmanschap in bodembedekking. Zo kunt u meteen zien en ervaren hoe grind aanvoelt en hoe gemakkelijk het schoon te maken is.

Verder hebben we een uitgebreid assortiment aan kleurstalen, zodat u de grootte, structuur en kleur naar eigen keuze kunt uitkiezen. We geven u advies op maat over traprenovaties, Krystalstone grindsoorten, vloerverwarming, betonlook vloeren en gietvloeren.

Kom een kijkje nemen in onze vestiging

Wilt u meer weten over de toepassingen van grind in uw woning? Wilt u uw trap renoveren? Wilt u een strakke gietvloer in uw nieuwbouwhuis? Wilt u kennis maken met de nieuwste trend Betonlook vloeren of wanden?

Laat u door ons inspireren en informeren en kom langs bij Intro Vloerencentrum in Roermond. Wij zijn geopend vanaf 17 februari 2018!

Intro Vloerencentrum Roermond
Willem II Singel 29,
6041 HP Roermond.
Tel.nr 0031-638320704

Diverse grote showrooms in Europa 

Volg ons:

Bel Intro Vloerencentrum 089 – 245210

© 2018 Intro Vloerencentrum – Powered by Caruda ICT