Deskundigheid en 25 jaar ervaring

INTRO Vloerencentrum bv is ongeveer 25 jaar geleden begonnen. Een klassiek succesverhaal: ook wij begonnen onze activiteiten in de garage aan huis. We hebben in die jaren zo’n beetje alles gemaakt op het gebied van Siergrindvloeren, Gietvloeren, Mortelvloeren en Marmerstone vloeren. De tot showroom verbouwde garage was in no-time te klein.

Na een tussenperiode, waarin we verhuisden naar de eerste echte showroom, was er al snel behoefte aan weer een grotere showroom en aan een magazijn. De populariteit van Grindvloeren nam hand over hand toe en daarmee groeide ook onze behoefte aan opslagcapaciteit. In 2009 verhuisden we dan ook naar ons huidige pand aan de Wiebachstraat 45A in Kerkrade vlakbij het Roda Stadion.

nieuwemedewerkersintro

Uit de contacten met onze klanten bleek dat er behoefte was aan een nieuw product dat gladder was en waarvan de korrels beter zouden aansluiten tot een glad oppervlak. Samen met onze Duitse fabrikant ontwikkelden wij het procedé voor Krystalstone, de overtreffende trap van siergrind. Waarom dat zo is:

  • Het grind wordt 3 x meer gezeefd
  • Het grind sluit hierdoor mooier aan
  • Het wordt onzichtbaar geseald
  • Het is nog makkelijker in onderhoud dan een traditioneel gesealde grindvloer
  • Het heeft een zichtbaar en voelbaar gladder oppervlak

U ziet het: wij hebben meer dan 25 jaar ervaring. Jaren waarin we ongeveer alles hebben gemaakt wat u kunt bedenken in de toepassing van Siergrind. We leggen daarom niet alleen vloeren maar we staan u op basis van al die ervaring met raad en daad terzijde. We hebben- of bedenken een oplossing voor alle voorkomende problemen. Uw trappen nemen we mee in het plan, we brengen van tevoren vloerverwarming aan en we hebben schitterend afwerkmateriaal in RVS zoals leuningen en balustrades. Als u ons uitzwaait heeft u jarenlang geen omkijken meer naar uw naadloze grindvloer!

Wij staan altijd voor u klaar! Graag tot ziens in een van onze showrooms.

Diverse grote showrooms in Europa 

Volg ons:

Bel Intro Vloerencentrum 089 – 245210

© 2018 Intro Vloerencentrum – Powered by Caruda ICT