Traprenovatie met siergrind

Is uw trap toe aan een opknapbeurt?

Of wilt u een nieuwe trap plaatsen en deze stijlvol bekleden?

Maak van uw trap een blikvanger in huis! Wij maken hem weer als nieuw en zorgen voor een frisse stijlvolle uitstraling. Steeds meer mensen kiezen voor siergrind als trapbekleding. Siergrind is veilig want antislip, het is zeer slijtvast, functioneel en stijlvol. Geef uw trap een nieuwe stijlvolle uitstraling en geef zelf aan in welke kleur of kleuren. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en helemaal naar uw persoonlijke smaak….

Waarom een traprenovatie van Introvloerencentrum bv?

INTRO Vloerencentrum bv heeft de grootste collectie materialen, kleuren en afwerking opties om uw trap een complete metamorfose te laten ondergaan. INTRO Vloerencentrum bv werkt met het unieke Krystalstone Grind wat uniek is in zijn soort. INTRO Traprenovatie maakt van uw TRAP een blikvanger in huis.

Iedere trap is geschikt voor traprenovatie. De traprenovatie kan worden uitgevoerd met aluminium profielen of RVS profielen. Tussen beide soorten is een aanmerkelijk verschil in prijs en duurzaamheid. Bovendien worden de RVS profielen speciaal op maat gemaakt.

Afwerking traprenovatie

In principe kunnen wij de hele trap met siergrind bekleden in een korrelgrootte van 1-2 en 2-3 mm. Dat wil zeggen de treden, stootborden en eventueel de boom (zijkant van de trap). U kunt er ook voor kiezen om het geheel af te werken met een coating laag. Standaard wordt de offerte uitgebracht met inbegrip van aluminiumprofiel op de neuzen van de treden. Mocht u dat niet willen dan heeft u de keuze uit RVS profiel tegen meerprijs. Het kleurengamma is onbeperkt en het is zelfs mogelijk om met meerdere contrasterende kleuren te werken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de stootborden een andere kleur te geven dan de treden.

Kleuren grind traprenovatie

De oneindig grote kleurkeuze en de verschillen in korrelgrootte geven u veel creatieve vrijheid voor het te bereiken eindresultaat. Behalve ingekleurd grind kunt u ook een keuze maken uit diverse natuurlijke tinten. Behalve het uitgebreide kleurenaanbod zijn onze grindvloeren ook verkrijgbaar in diverse aluminium tinten en in een uitgebreide collectie metallic kleuren, eventueel gemengd met glitters. Daarnaast kunt u nog kiezen uit onze eigen INTRO Vloerencentrum bv MIX Kleurencollectie. Deze collectie bevat de meest gekozen combinaties én ze zijn altijd direct leverbaar.

Gemakkelijk toepasbaar

Voor de traprenovatie dient u wel eerst de huidige trapbekleding te verwijderen. Lijm en verfresten mogen blijven zitten. Het siergrind wordt eroverheen gelegd waardoor u er niets meer van ziet. Kiest u ervoor om de boom (de zijkant van te trap) en de stootborden te schilderen, dan kunt u dit het beste van te voren doen. Wacht met de laatste aflak laag totdat het siergrind gelegd is.

Kosten traprenovatie

Als u de kosten van siergrind afweegt tegen de kosten van tapijt en daarbij de levensduur en de slijtvastheid van siergrind in ogenschouw neemt, dan zult u al snel tot de conclusie komen dat siergrind een verstandige investering in uw woning is.

Diverse grote showrooms in Europa 

Volg ons:

Bel Intro Vloerencentrum 089 – 245210

© 2018 Intro Vloerencentrum – Powered by Caruda ICT