De nieuwste Grindsoort - Krystalstone

Grindvloeren van de beste kwaliteit!

Wilt u een stijlvolle, makkelijke, slijtvaste vloer? Geen probleem! Onze Krystalstone grindvloeren bieden u een maximum aan comfort, sfeer en gebruiksgemak. Ze zijn:

  • Anti allergeen
  • Krasvast
  • Onderhoudsvriendelijk.

Krystalstone grindvloeren kunnen daarom even makkelijk toegepast worden in een:

  • Huiselijke omgeving
  • Werkomgeving
  • Praktijkruimte.

Krystalstone heeft de hardheis en de slijtvastheid van steen maar voelt zacht aan als tapijt. Het is krasvast en, indien voorzien van een UV – werende topcoating, kleurecht.

Grindtapijt en hun toepassing

In de huiselijke omgeving denken we aan gezinnen met (kleine) kinderen en mensen die houden van een grote ruimtelijkheid in hun interieur. Kinderen willen spelen; met speelgoed, maar ook weleens met zand en water. Ze lopen samen met hun dieren in en uit en zijn vaak binnen met vieze schoenen en laarzen voordat u het in de gaten heeft. Met een Krystalstone grindvloer geen probleem! Stofzuiger bij de hand, desnoods een bezem erop, dweil erover; een siergrindvloer van INTRO Vloerencentrum bv kan alles hebben en is zó weer schoon.

Naadloos werkt groter

De naadloze verwerking van siergrind verbindt woonkamer en keuken, lastige hoeken en nissen met elkaar en laat een ruimte groter lijken. U heeft één groot alles verbindend accent waarop uw inrichting optimaal tot zijn recht komt. Omdat grindtapijt, zoals een siergrindvloer ook wel wordt genoemd een natuurlijk materiaal is kunt u het ook heel mooi met andere natuurlijke materialen combineren; een berberkarpet, een koeienvel of een designkarpet? Het komt uitstekend tot zijn recht op een Krystalstone grindvloer. En of uw inrichting nu klassiek, modern of design is, het past altijd bij een nieuwe grindvloer van INTRO Vloerencentrum bv.

Een grindvloer in uw zaak; zakelijk en warm tegelijk

Een kantoor, showroom, winkel of praktijkruimte waar veel mensen in en uit lopen? De slijtvastheid van een grindvloer staat garant voor een lange levensduur en altijd frisse kleuren. Daarbij is de vloer makkelijk te onderhouden. Door het kiezen van de juiste kleur en korrelgrootte kunt u aan uw commerciële ruimten precies dat accent en de sfeer geven die past bij uw activiteiten.

De grindvloer in natte ruimtes

Een bijzonder geschikte toepassing van woongrind is die in zogenaamde natte ruimtes; de bijkeuken, de was keuken of was kelder, maar ook de badkamer echter niet als douchevloer. Ook door het meeleggen van patronen in de vloer, bijvoorbeeld van een badkamer, maken wij van die ruimte iets heel exclusiefs.

Diverse grote showrooms in Europa 

Volg ons:

Bel Intro Vloerencentrum 089 – 245210

© 2018 Intro Vloerencentrum – Powered by Caruda ICT